Tuesday, January 3, 2012

lama ku tunggu...

Dalam banyak-banyak kad terup MAS yang pernah dikeluarkan, inilah dia set favourite aku yang paling susah nak dapat. Lama juga aku menunggu kemunculannya dan bila dah jumpa, dengan semua side-nya masih tegang dan mempunyai warna putih yang sempurna serta warna-warni yang terang-benderang, confirmed aku mesti memiliknya. Dan hari ini aku dapat berkongsi dengan para pembaca sekalian.....









3 comments:

iaryylr said...

dah lah ada satu, entah bagaimana ter let n go pada iaryylr... ha ha ha, nangis berlagu Abg Ramlo Sarip nanti :)

fairus said...

SIMPAN TERUP TAKPE, MAIN PUN BOLEH LAGI. TAPI JANGAN SAMPAI BERTARUH.. ;)

Spallan said...

hehehe bro iaryylr, kalau dah terlepas melepas...

betul tu bro fairus...