Saturday, April 21, 2012

kat Ipoh baru jumpa...

Sewaktu meronda Memory Lane Ipoh, terjumpa pula akan stall Milo Sejuk nih...


Diusahakan oleh brader ini dan isterinya, ramai juga yang datang membeli. Air Milo-nya memang best, sejuk  dan menyegarkan. Boleh kata setanding dengan yang datang dari lori Milo, cuma yang ni kena bayar la...hehehe.



Cuba perhatikan pada gambar di atas. Banyak betul paper cup-nya ya tak? Maka aku pun tak lepaskan peluang dan cuba minta sedikit daripada brader tu. Bila ditanya, brader tu beritahu yang dia nak guna cup-cup tu semua, takut tak cukup. Aku faham, dia nak guna untuk berniaga, jadi aku offer untuk membeli sedikit daripadanya dan melihatkan betapa bersungguh-sungguhnya aku ni, dia pun bersetuju. 

Ahaaa.....dan inilah cup-nya, siap dengan logo 100 Tahun Nestlé Di Sisimu.







...abang dan adik



10 comments:

fairus said...

KALAU DIA TAK BERI.. ABANG BELILAH AIR MILO TU.. MINUM SAMPAI KEMBUNG.. :)

shootbirdhero said...

memang pengedar yg sah!

Mr. Rocco said...

bgsla kalau kat tempat aku pn ada jualcmnih haha..mcm lori milo tu kan hahaha

Spallan said...

fairus...kenyang Milo le gamaknya

shootbirdhero...sudah tentu, barang ori saja

Mr. Rocco...boleh cuba bro, angkat dua terusss

iaryylr said...

ya Bro, kat sini ada juga kat giantbt tapi kena juga beli air milo nak dapat kosong atau tukar dengan air lain tak bagi, mungkin sebab paper cup sponser, tak apalah mungkin jumpa kat tempat lain pula nanti...

edilelly said...

terbaik ni.. nak beli semua stall ni berapa.. nak wat koleksi stall la.. hehe

Spallan said...

iaryylr...tu la dia bro, kalau dah beli airnya, air masuk ke cup, cupn dah tak mint lagi, berwarna (kesan minuman) dan menjadi lembik sedikit, ya tak? nampaknya kena cari tempat yang bagi cup yang belum di pakai bro, all the best...

edilelly...ahaaa, nak beli stall ni kena tanya tuan stall sendiri hehehe...mana tau boleh dapat sekali dua model lori Milo yang diperagakan di stall tu...

Mohamad Ismail said...

Mcm mna cara nk beli cup ni bro. Sila bantu

fikhri amir said...

klu area kl boleh call sy fikhri sy ada stock 12 n 16 auns

fikhri amir said...

0133870703