Friday, November 9, 2012

.....tarian pendekar

Lama juga aku tak posting  barangan MAS atau set kad, haaaaa maka hari ini terimalah..... set kad atau playing cards daripada Malaysia Airlines zaman logonya masih merah menyala dan belum menjadi cool blue. Walau pun sticker seal pada kotaknya sudah rabak namun kad-kad di dalamnya masih lagi berbungkus rapi dengan kertas minyak, menandakan masih dara lagi dan belum pernah di-adjust oleh sesiapa pun. Nak habaq sikit, dalam misi aku dok mengumpul set kad daripada MAS ini, aku masih belum dapat pastikan ada berapa set kesemuanya yang wujud, apatah lagi tahun keluaran bagi set-set tersebut. Tapi takpalah, aku akan cuba usahakan kumpul maklumat yang berkenaan dan apabila dah cukup ilmu di dada, aku akan bentangkan di sini nanti, ok....adios.











4 comments:

iaryylr said...

ya bro, kita nantikan, syabas!

fairus said...

DAH BOLEH PAY UP ATAU BLACKJACK KE.. :p

Lala Leo said...

Salam bang...bley bgi email x
Urgent ni...

Lala Leo said...

Salam bang...bley bgi email x
Urgent ni...