Thursday, July 25, 2013

nak tokak tak boleh...

Lama tak update, rindu pula aku kat blog aku yang satu ni hahaha. Oklah, ini dia souvenir yang aku dapat sebelum start bulan posa hari tu, dibawakan khas oleh geng aiskrim Magnum. Syarat-syaratnya, kenalah beli enam kotak aiskrim bercokelat belgian ni dan dengan senyum simpulnya Cik Amoi akan menyerahkan tiga barangan souvenir seperti di bawah ini...


bantal berbentuk aiskrim Magnum,
siap dengan serpihan cokelatnya sekali...




beg/kotak tahan sejuk,
bagi yang nak bawa aiskrim Magnum jalan-jalan





dan akhir sekali,
keychain aiskrim Magnum yang cunnn


4 comments:

Goh LinLin said...

Cantiiikkkkk !!! Kena cari nih ....:)

iaryylr said...

berbaloi nie Bro! syabas..

Spallan said...

Goh LinLin...yeahhh, all the best

iaryylr...berbaloi-baloi, tq bro

Mun Kit Tee said...

Tahniah/syabas... mesti dapat tidur lena dengan bantal tu......