Friday, July 12, 2013

tokey Rebung & tokey KitKat...?

Versi dalam peket biasa dah lama keluar,
yang ni versi dalam cup pula. 


Belum pernah cuba lagi yang dalam cup ni, yang dalam peket empat segi tu...pernah le. Boleh le kalau nak buat sahur emergency. Buang penutup, boh ayaq hangat...tunggu sat dan balun. Tapi kalau dapat kat orang rumah aku....ada tumis itu, tumis ini, taruh udang, taruh ayam, taruh telur, bubuh sayur...hahaha, jadi boleh kirim salaaam le kat versi cup ni. Mesti mau yang peket normal punyer...


Maka...versi cup yang aku boleh merasa hanyalah yang datang dalam cup macam ni. Boleh dapat free di pasaraya-pasaraya pada hujung minggu ...hahihuheho.


4 comments:

Mun Kit Tee said...

Wahhh... dapat! Mesti bertemu dengan tukang susun/jurujual MAMEE kan!? Sebab pelekat tu pun belum guna lagi...

Spallan said...

hahaha...betul tu. jumpa tukang pasangnya, terus minta dan dia bagi satu, baru punya, takda kedut punya...hehehe

iaryylr said...

Syabas Bro! Sangat menarik! Saya tak dapat lagi atau terlepas promosi atau belum sampai sini promosinya he he he!

tenku butang said...

hai.. salam kenal,
follower no.221
done follow sini,
jom follow teman yea yunk..=)

http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog
http://honeyoyeke.blogspot.com/