Monday, December 12, 2011

Coca Cola Dragon...

Ronda-ronda hujung minggu, terjumpa akan promo Coke untuk Tahun Baru Cina, beli duapuluh tin dapat empat tin percuma. Kesemua duapuluhempat tin di shrink-wrapped dengan plastik khas dengan imej naga yang menyelam dari bahagian atas bungkusan dan keluar kot tepi. Satu design yang menarik namun tinnya hanyalah design tin Coke yang biasa sahaja. Tapi tak tahulah, mungkin esok atau lusa design special sempena Tahun Baru Cina akan keluar.....




6 comments:

najahismail said...

WAH MENARIK. TINNYA BENTUK MACAM MANA BRO

iaryylr said...

wah, beli lagi boleh dapat topi lagi...

Spallan said...

tinnya design biasa saja, merah dan berlogo coca cola, tak macam siri "Buka Semangat", yang tu ada empat design...

Spallan said...

bukan setakat topi je, bekas air dan mug pun boleh angkut sekali...

fairus said...

DAH BOLEH MASUK KOTAK.. ;)

Spallan said...

yeahhh...betul tu, masuk kotak dan kasi seal :)