Tuesday, December 27, 2011

Estoque Oren ka...?

Tengah dok asyik menyelak rak HotWheels, tiba-tiba pandangan terhenti kat si carded nih. Kenapa gambaq kereta warna hitam tapi model keretanya warna oren? Laaaaa....silap taruh rupanya. Walau pun pada card adalah gambaq Lamborghini Estoque tapi yang diisi adalah '68 Chevy El Camino. Takpalah, silap punya pasal, aku angkat buat souvenir...









yang sepatutnya dan yang telah berlaku


3 comments:

iaryylr said...

bro, kalau reject camni saya suka tapi tak pernah jumpa walau penat menyelak, nampak bernilai, kalau ada lebih sapu sikit buat teman2, ha ha ha, tak silap bro dah ada 2 reject camni kan?

Spallan said...

betul tu bro, sudah ada dua reject sekarang ni. reject macam ni memang best bro, tapi kalau nak cari rasanya lagi susah daripada mencari treasure hunts. kebarangkalian nak jumpa memang sedikit dan kebarangkalain nak terlepas pandang pula memang tinggi. yang ini pun nasib je terjumpa, nak cari yang lain terjumpa pula yang ini. macamana pun, all the best bro, semoga berjumpa dengan si "error"...

fairus said...

SAYA BUKANLAH PENGUMPUL, TAPI SAYA SUKA BACA HAL-OHAL PENGUMPUL. SALAH SATUNYA, SUKA MENGUMPUL BARANG "REJECT" TAK KIRALAH NUMISMATIK, MAINAN DAN SEBAGAINYA.. ;)