Friday, September 7, 2012

...bersiap sedia je la

Berjalan-jalan di salah sebuah cawangan kedai peranchis, terserempak pula aku dengan ini...


Milo kesan daripada pembelian dapat souvenir mug hari tu masih lagi tersusun dalam almari, ini datang pula promosi Milo yang baru, dua kilo pula tu.....aduuuhhhh.


Nasib baiklah ada dua design sahaja, kalau keluar empat lima design  mahu pengsan dibuatnya..... 


Design #1
1950's Milo Through The Years




Design #2
2012 Milo Through the Years




5 comments:

shootbirdhero said...

Milo dah fobia dgn penukaran bar kod...haha.

Kali ini kena beli baru ada free gift.

nikths said...

rasanya ada 4 design ni mcm tin dan mug.Dia keluar 2 dulu,kalau 4 sekaligus takut ada orang pengsan tak bangun nanti.Rasanya mcm dah tak larat lagi nak beli Milo.Tunggu apek jual loose sudah...hu hu hu...

Spallan said...

shootbirdhero...collector pun phobia, kumpul bar kod, pos dan tunggu berbulan-bulan, issshhh idakle, cukup le sekali


nikths...hahaha, tunggu apek jual loose, selamattt

edilelly said...

milo ni betul2 bg souvebir menarik.. mcm2 yang dikeluarkannya.. milo dah berlambak kat rumah.. huhu

Spallan said...

edilelly...hmmm kenalah pikit macamana nak perabih longgokan milo ni