Monday, September 10, 2012

...di manakah dikau

Yang berjuntai...


Yang terselit...


Dan yang tegak berdiri...




Semua dah berjaya aku selamatkan.




Kecuali set pinggan ni. Yang ada design heart tu, sampai sekarang ni aku masih belum nampak lagi. Ada ka...?



5 comments:

Koleksi Aku Punyer!!! said...

yang love tu ada bang...tgk info n gambar dalam Malaysians coca cola collector ada orang dapat pinggan tu di area KL...tapi x pasti la kat mana diaorang dapat..banyak btol brg coca cola utk promosi ramadhan yg abg dapat eh..mmg terbaikkk rrr..jeles2...he3

Spallan said...

oh, ada ka...? lama juga dok ronda/perhati sana-sini tapi takda jumpa pula. takpalah pelan-pelan cari. errr...jeles? masih ada lagi barang ni semua bro, minta je kat kedai yang promo, kasi ayat baikkk punya...hehehe (kalau dapat display yang siap ada pinggan lagi syoh...)

iaryylr said...

Bro, ada lagi display pinggan tu yang single punya, kalau nak kena check kat 99, iaryylr ada nampak tapi tak terkejar sudah... sudah pancit! keh keh keh!

nikths said...

saya dapat yang love.satu2 nya yg pertama dan terakhir kot sbb pancit juga fokus pada MIlo dulu hu hu hu

Spallan said...

iaryylr...ada display versi single ka, nanti saya check-it-out, tq bro...

nikths...terbaikkk tu. saya ni jangankan dapat, tengok depan mata pun belum pernah lagi...hahaha