Sunday, November 15, 2009

Badges - Office2

Majlis Perbandaran Petaling Jaya
*
*
Dewan Bandaraya Kuala Lumpur
*
*
Chefs Association Malaysia
*

Institut Tadbiran Awam Negara
*


SIRIM

2 comments:

ahmadkamil said...

bro, bila hang posting cap liner teringat zaman 70 an, cap liner ni buat main dgn kawan-kawan, tindan kan dia pastu tepuk tangan ke lantai , kalu cap tu terbalik , lumayan la ...

Nak tanya, cap liner COKE wording arabic, korean, japan, chinese & english tkde xtra ke? kalau ada bole la trade ..

Spallan said...

tq kerana melawat. memang caps ni mengenangkan kita kepada zaman silam. zaman dimana semuanya happy & no worries...

pasal extras tu, very sorry la bro, ni je yang aku ada. tetapi, kalau sekiranya aku terjumpa sesiapa yang nak let go, insya'Allah aku post kat blog ni. cheers