Thursday, November 26, 2009

Mana pi rokok ni....

Aaah, rokok Dunhill aku. Dari aku mula dok pekena benda ni, ni la design kotak rokok Dunhill. Selepas design ni, dia ada tambah petak warna merah bawah perkataan King Size. Dan sekarang pula dia bubuh gambar macam-macam penyakit yang berkait dengan tabiat ni. Dulu ada Dunhill 7 dan Dunhill 10. Dunhill 10 pula ada dua design, yang disusun dua baris (lima batang depan dan belakang) dan kemudiannya yang disusun sebaris (10 batang). Sekarang kedua-dua Dunhill 7 dan 10 dah pupus, rokok bukak pun dijual senyap-senyap je.

.....semuanya masih ada isi


Dunhill 7


Dunhill 14


Dunhill 20

Dunhill 20 International
Dunhill 20 International (10 kotak)




Dunhill 50 batang
(jual rokok bukak guna tin ni la...)


6 comments:

.::puppet::. said...

salam..bro..sy berminat kumpul barangan rokok dunhill ni..kalau bro ada kotak dunhill 7 n 10 tu lebih x kira la ada isi atau tidak boleh x jual kt saya..tp sy nk tau harga dlu la sbb sy ni berbajet kecik je... thanks... salam

.::puppet::. said...

lupa plak bro..ni email sy
sharkfit@gmail.com..
-pit-

Spallan said...

tq kerana berminat bro puppet, tapi malangnya buat masa ni takda untuk di let go. bila ada nanti saya contact. salam

mohd said...

salam.....bang, minta beli 1 Dunhill 7 & 10 blh x? blh msg kat saya, pastu saya call balik.
0123448004 / 0199322729

mohd said...

salam bang...... nak minta beli dunhill 7 & 10 satu blh x, harap sgt. bang blh msg, nnti sy call balik.
0199322729 / 0123448004

kamarul nizam said...

Salam bro kalu nak jual dunhill tu boleh la call saya . Marol 01126125404