Thursday, November 26, 2009

Lagi Rokok Dunhill

Yang ni pula rokok Dunhill 20 special design sempena 40 tahun kewujudannya. Hmm, dalam 40 tahun tu, berapa tahun pula aku dah dok pekena....





Kad ucapan dalam kotak rokok:
"Menghasilkan jenama rokok yang terunggul di seluruh dunia. DUNHILL meraikan ulangtahun ke-40 di Malaysia."
LIMITED EDITION PACK, available only while stocks last.
Ask your retailer for details.



Dunhill keluarkan edisi special double-pack ni dalam packaging dan harga yang istimewa. Packagingnya pula kalau kita tengok, aku rasa boleh jadi tempat abu rokok, walau pun aku sendiri tak pernah test (takut cair kalau ditenyeh bara puntung rokok). Satu lagi specialnya rokok ni kali ni ialah dalam setiap pek ada borang peraduan. Nampak tak gambar cik monalisa yang dibuat dengan tembakau terulung tu? Dalam borang tu ada dua gambar yang seakan-akan serupa tapi berbeza. So kena la cari 5 perbezaan yang mudah, bulatkan, isi borang dan pos. Hadiahnya? Sebuah kereta sports Audi TT. Bila la diorang nak hantar kereta tu kat rumah aku...




1 comment:

N AG said...

nak let go ke?? kalo nak sila wassap saya 0136752421