Monday, April 18, 2011

kena la beli susu...

Terlebih dahulu, terima kasih kepada Bro Frightrice kerana memberi info mengenai kemunculan tin Kellogg's ni. Yeahhh betul, inilah dia tin Kellogg's yang bersaiz sama besar dengan kotak cerealnya. Dalam gambar dibawah, disebelah kiri adalah tinnya dan yang di kanan adalah kotak corn flakesnya. Memang berbaloi untuk dibuat koleksi....


Inilah dia tin cornflakes dengan design lama...


bahagian belakang tin


penutup tin


Dalam tin pun ada corn flakes? Jenuhlah hari-hari mendatang, nak kena mentedarah ni sampai habis. Dalam kotak ada, dalam tin pun ada, jangan makan malam pun kena balun ni sudah...


sedikit info mengenai tin dan isi kandungnya


...sudut tepi


Ahaaa, ada dua design rupanya. Yang ni macam lebih menarik (bagi aku), complete dengan budak kecik tengah layan corn flakes dan warna tin ala retro...


Ini baru betul, siap dengan nama asalnya iaitu Kellogg's of Battle Creek.


...dari atas,


bawah,


dan tepi...



iklan promo di sebuah pasaraya berdekatan...


6 comments:

nikths said...

wah terbaik ni,kat pasaraya mana promosinya?

Spallan said...

Tesco ada, Giant pun ada...berbaloi bro (dia punya iklan pun menarik juga)

frightrice said...

Cun gila tin ni, rugi rasa nak pakai. Ada lagi ke promo ni?

Spallan said...

promo masih on bro. check out Giant Kota Damansara. Price cheaper than Tesco (with coupon dari cashier - Ahad lepas).

hasliza rizal said...

ada lg x

hasliza rizal said...

ada lg x