Wednesday, April 20, 2011

lagi dari oren kempis...

Souvenir bersyarat yang terbaru dari Minute Maid Pulpy. Sebuah tin yang aku rasa kedap udara (namun belum di time-tested). Cantik dan menarik, kalau ada dua tiga biji syoh juga, tapi nanti siapa nak perabih ayaq jus banyak-banyak tu...

















4 comments:

nikths said...

macam tahun ni punya.Bila dan dimana dapat bro...iman dah tergugat ni...he he he.Saya pernah terlihat lipton pun ada keluarkannya tetapi tutup lutsinar,tak tau kaca atau akrilik tutupnya.

Spallan said...

memang tahun ini punya bro. baru dapat ahad lepas kat giant. segerakan... errr, lipton tu kat mana pula ya...

Pet - 0107179826 said...

alamak kat giant td usha takdelah ermmmm hanya ada kelloggs tuh jek

Spallan said...

adaaaaa....dia buat promo macam "island" dan iklan promo digantung dari atas display. gift-nya pula kena claim kat customer service counter. cuba check sekali lagi. good luck.