Wednesday, April 13, 2011

tak berat kalau diangkat...

Inilah dia sekotak kertas Double A...


pandangan tepi


pandangan belakang


pandangan dari depan


...dan dari bawah


bila dibuka, kertasnya sama saja, apa specialnya kertas A4 ni...?


ini le specialnya, kertas yang saiznya besar sikit saja dari duit lima kupang...


souvenir dari Double A

5 comments:

iaryylr said...

Syabas Bro!, dapat dari opis ke? he he he!

nitestalker said...

alamak,comelnya....

cikpuding said...

cisss...tertipu rupanya gue..tp comelnyaaa saiz diaaaaaaa....:P

afzarizal said...

cool..mana dapat ni?opes aku order kertas AA berkotak2, takde pon dapat free gift ni..ada lebih ke?hehe..cun jugak letak kat meja opis aku yek hehe

Spallan said...

tq bro iaryylr...

nitestalker, memang cumil dan kenit...

cikpuding, ahaaa jangan terpedaya...

bro afzarizal, yang ni dapat dari Giant, beli satu rim dapat sebiji kotak mini nih (hihi, sorry bro ada sebiji je, si gadis Giant tak boley kasi lebey...)