Wednesday, May 4, 2011

London, Paris, New York...

Dunhill, sponsor kuat acara sukan satu masa dahulu. Sekarang nak letak poster kat kedai makan pun dah tak boleh, apatah lagi nak lekat logo kat baju bola. Takpalah Dunhill, dapat simpan deck ni pun jadi la...

















2 comments:

iaryylr said...

Dipendekkan cerita, Sang Pengembala yang bermuram durja pun merokok bagi menghilangkan stress, dihirup-hirup rokok yang sebatang dengan begitu asyik, habis merokok, sang pengembala terlupa, maka ditenyeh-tenyeh rokok yang berbara dibonggol unta sebagaimana kebiasaan tenyehan dibekas abu rokok, lantas tergeliatlah akan unta jantan yang masih teruna itu kerana diperlakukan sedimikian. Tindakan spontan itu menyebabkan sang pengembala terjatuh.....

Spallan said...

kalau macam ni, kena posting kad brand rokok lagi, baru dapat tahu kesudahan cerita Sang Pengembala...