Tuesday, May 31, 2011

bukan jumbo atau pun mambo.....

Pada Sabtu yang lepas, seorang sahabat collector, bro Frightrice telah memberitahu aku akan item baru ni. Katanya di TGV KLCC ada Tumbo Kung Fu Panda. Aku pun terfikir, apakebendanya Tumbo tu? Tak pernah la pula aku dengar sebelum ni. Tapi takpalah, petang tu juga aku pi check it out. Dan bila aku sampai kat TGV (punyalah ramai manusia yang nak layan tengok wayang dan ramai juga yang menala popcorn), aku pun ternampaklah iklan bawah ni kat kaunter popcorn....



oooh, itu ka Tumbo-nya.... Gabungan bekas popcorn dan tumbler ayaq soda rupanya. Hmmm, menarik juga tu, mai secawaaaaannn...
















2 comments:

iaryylr said...

cantik nie bro!,

Spallan said...

yeahhh, cantik dan besarrrrr...