Monday, August 1, 2011

jangan cari ni.....

Macam mana gambar di bawah tu, macam tu lah yang aku mula nampak kat kedai dealer antik. Tak perasan pula akan bungkusan plastik mengandungi set sudu garfu yang masih terlekat pada label tu. Bila dah settle apa yang nak dibeli, dan membuat last round kat kedai tu barulah terperasan ada sudu garfu tu, bukan setakat labelnya saja. Hahaha.....macam manalah boleh tak nampak, aku pun tak tahu. Mungkin cara lighting dalam kedai tu kot yang membuatnya menjadi ala-ala halimunan.....










6 comments:

nikths said...

kalau cari memang confirm payah jumpa.Syabas bro,betul-betul 'Classic'.Rasanya ni tahun 80an ni.

Spallan said...

ahaaa, betul tu bro nikths. kalau cari memang payah nak jumpa. tapi kalau tak cari, tiba-tiba dia mari. bila mari pula,jangan tak ambil, nanti rugi...hehehe

iaryylr said...

Bro, syabas dapat yang stok baru! saya cuma tinggal garpu sebab sudu dah hilang tak jumpa, tapi paten tak sama.....

iaryylr said...

Bro! yang mug kit kat kat atas tu mug bulan lepas atau 2 bulan lepas dapat ke?... ingatkan sama hari tu! arghhhhh!

Spallan said...

itulah dia bro iaryylr. mula-mula nampak label je. tak perasan langsung ada sudu garfu dok melekakat lagi kat label tu. bila dah perhati betul-betul baru namapk. pergggh, mint condition dalam plastik lagi. apa lagi, terus angkat le.kasi posting la hang punya garfu tu, boleh tengok paten lain pula...

mug kitkat tu sebulan dua yang lepas bro. gambaqna lain sikit. ada kitkat kena kepak. dia keluar time promo M.Nasir jadi duta kitkat.

iaryylr said...

itulah, ingatkan sama! rupanya tidak serupa! hu hu hu!

nanti cari balik baru boleh update, yehaaa!