Sunday, September 25, 2011

besaqnya.....

Ini dia set kad paling besar dalam koleksi ...dah masuk kotak. Saiznya lebihkurang tiga atau empat kali ganda saiz kad biasa dan didatangkan dalam kotak khas beserta labelnya yang embossed. Dengan nama Kingsbridge, Billboards Giant Size Playing Cards, set kad ini adalah buatan negara Austria dan bagi aku hanya sesuai sebagai perhiasan sahaja sebab terlalu besar untuk dipegang. Tapi kalau nak cuba main, apa salahnya.....hahaha. 



2 comments:

iaryylr said...

ini macam nak buat magic show Bro!

Spallan said...

hehehe....boleh cuba baling kat tembikai macam cerita nampuluh saat si Nabil tu. silap-silap, tembikai tu pun boleh terjatuh berlanggar dengan kad nih :)