Friday, October 7, 2011

mana satu dan dua...?

Sekali pandang nampak biasa saja kedua-dua tin Coke ini.....


Tapi, sekali dah pusing ada gambaq rupanya. Inilah dia promo Coke yang terkini dengan tag line "Buka Coca Cola Buka Semangat". Aku baru dapat dua tiga hari lepas cuma ada sedikit problem. Ini design tiga dan empat, mana pi design satu dan dua. Mungkin ada dah jumpa.....?


Design #3


Design #4



Alang-alang, aku masukkan sekali gambaq tin Fanta terbaru ni.....



6 comments:

najahismail said...

bro aku aku baru dapat 2 tin untuk coke yang nie. dia ada berapa design?

Spallan said...

kalau ikutkan info kat tin tu, ada empat design semuanya. setakat ni baru nampak ni saja.....

najahismail said...

4 bro. kau ada 2 aku ada 2 yang berlainan

Spallan said...

orait, kena tunggu lagi dua. cheers.

najahismail said...
This comment has been removed by the author.
iaryylr said...

ya bro! saya pun belum dapat lagi!, kalau coke nie keluaran terhad tapi tahun nie dan tahun lepas banyak yang dah tukar kulit terus, seperti justea, cheer, merinda, 7-up, revive dan paling baru.. kickapoo! sambar mana sempat! copat copat! yehaaaa!