Friday, February 10, 2012

...dalam kaleng

Aku ni memang le pakai DiGi dari dulu lagi, samada line mahu pun prepaid semuanya dah aku cuba.Kalau pakai line tak dapat apa, dapat bil saja. Tapi kalau pakai prepaid ada macam-macam yang istimewa, sim card dalam tin, dalam kotak CD, kad prepaid pelbagai design dan macam-macam lagi. Berikut adalah yang masih dalam koleksi ...dah masuk kotak.












2 comments:

iaryylr said...

wah, best bro! yang digi xmen tu semua saya tiada :), yang tin besi tu jer

Spallan said...

DiGi ni memang macam-macam ada bro, mug la, fridge magnet la..... orang kuning tu pun ada...hahaha