Monday, December 3, 2012

bukan pistol dan bukan main nombor, tapi.....

Wah...makan aiskrim kita hari ni. Eh...apasal nampak lain macam je?



Kasi zoom sikit. Hmmm...macam sama, tapi lain. Apakebendenya ni...?



Ahaaa...yang sebelah kiri tu fridge magnet dan yang sebelah kanan dan terbuka tutupnya tu adalah thumb drive bersaiz 2Gb. Kedua-duanya berbentuk aiskrim Magnum yang super sedap tu. Disalut Belgian Chocolate la katakan...



Memang best dapat souvenir macam ni, cun, lawa dan ada fungsi. Namun bak kata pepatah, souvenir tak datang bergolek. Nak dapatkan dua biji yang atas tu ada pengerasnya. Dan inilah dia syarat dan termanya.... hahaha, tapi donwori, sharing is caring,  tukang kasi settle tak susah di cari, jangan minta thumb drive  tu sudah.....


6 comments:

afzarizal said...

nak pendrive tu boleh? hahaha

Wak Gelas™ said...

kalo beli sekotak tu leh dpt free keeew?

Spallan said...

afzarizal...hahaha, mau kenduri aiskrim dulu :)

Spallan said...

Wak Gelas...ora iso, hehehe

iaryylr said...

aduh, thumbdrive.... dulu pernah nampak thumdrive lipton tak silap, sangat cun!

Spallan said...

iaryylr...thunmbdrive lipton? bellum pernah jumpa lagi tu