Friday, December 7, 2012

jalan-jalan petang Jumaat...

Macam pernah nampak pin Coca Cola empat ketul ni,  pernah keluar di Shell dulu. Tapi inilah dia offer terbaru daripada myNEWS.com. Menurut tuan kedai, beli sebotol Coke dapat sebijik pin.....walau pun kat iklan lain pula katanya, hahaha... layannn.



Satu lagi offer di myNEWS.com, 100Plus pula.....


3 comments:

DINEE said...

tengok dah iklan tuh, tapi tak berpeluang memiliki lagi..tengok saje la dulu

iaryylr said...

pin tu semalam dah rembat lagi, tumbler tu agak mahal juga dari coca-cola, 3 minggu lepas dah dapat tumbler 100 plus lain di pasaraya hijau kuning. geram juga tapi tunggu 100plus edge 500ml tu ada baru sambar kut. Kat mynew juga boleh dapat keychain duth lady sovenir beli susu kotak.

Spallan said...

DINEE...takpa, baru lagi ni :)

Iaryylr...set pin tu memang cunnn bro, kena kasi complete. tumbler 100Plus tu memang agak mahal sikit, mungkin pass la kot, tapi keychain dutch lady tu macam menarik. beli air dua kotak boleh dapat sebiji...ahaaa