Friday, October 11, 2013

...koleksi beg musim panas

Memandangkan sejak Isnin hari tu posting aku asyik dengan produk Nestlé je, jadi hari ni aku kasi complete lah dengan koleksi beg-beg produk Nestlé yang telah berjaya aku himpun setakat ni. Layannn...


Beg 100 Tahun Nestlé Di Sisimu
(dapat masa perasmian sambutannya di Muzium Negara)



Beg Nespray
(dapat di Sure Heboh Danga Bay, JB)



Beg Nestlé Bliss
(dari promo pasaraya)



Beg La Cremeria
(dari promo pasaraya di Ipoh)


Beg LaCremeria
(juga dari pasaraya di Ipoh)



Beg KitKat
(sempena ulangtahunnya yang ke tujuhpuluhlima)



Beg KitKat
(sebelum keluarnya pek baru dengan Zizan sebagai duta KitKat)



Beg Maggi
(dapat masa pi Sure Heboh Danga Bay, JB)



Beg Maggi
(dapat sewaktu promosi Maggi Magic Meals)



Beg Maggi
(ke Kuala Selangor ni, promosi tebus kupon Maggi)



Beg Maggi
(kolaborasi dengan kedai Peranchis yang dah takde tu)



Beg Maggi
(macam yang di atas, tapi versi kedua,
tanpa slogan dan logo lebih besar)



Beg Milo Fuze
(versi boleh lipat-lipat)



Beg Milo
(ala pouch je, boleh buat simpan syling)



Beg Milo Kotak
(dari promo di kedai hijaukuning)



Beg Milo
(dapat masa legkapkan permainan Milo Breakfast)



Beg Kertas Milo
(dapat dari permainan Milo di Muzium Negara)



Beg Nescafé
(dari promosi pasaraya)



Beg Nescafé
(baru saja dapat minggu lepas)



Beg Nescafé
(ada versi warna lain, tapi ini je yang aku ada)



Beg Kertas Nescafé
(boleh masuk ka ni?...takpalah, yang ni je yang betul-betul free. dapat sempena sambutan ulangtahun Nescafé yang ke tujuhpuluhlima, depan pintu Menara TM KL)


3 comments:

Goh LinLin said...

Banyaknya !!!! Gigih sunggu u kolek . Wowz still in good shape and condition too ( if mine, serupa mcm sayur masin dah ) Tabik !

Mun Kit Tee said...

larrrr... rumah saya pun ada banyak beg kitar semula tapi digunakan untuk isi barang bukannya nak kumpul dan simpan baik-baik XD...... tapi memang ada satu dua yang disimpan dengan baik......

Iaryylr yylriar said...

syabas bro! Koleksi Menarik!