Friday, October 4, 2013

rock...jangan tak rock

Dari tahun sembilanbelas sembilanpuluhsatu, aku persembahkan.....majalah poster rock, Metal Hammer Poster Express. Di dalamnya, ada limabelas mega poster rockers lama, Black Sabbath, Scorpions, Iron Maiden, Deep Purple, Judas Priest dan macam-macam lagi. Sayangnya, aku belum cukup kuat nak tarik keluar dan frame-kan poster-poster ni dari bukunya. Jadi aku minta maaf banyaklah kalau posting aku ni, gambarnya separuh-separuh lah ya...











2 comments:

Iaryylr yylriar said...

kOLEKSI Menarik Bro!, baik dibiar begitu saja, kalau di jadi poster pun berbekas.

Spallan said...

yeahhh, betul tu bro :)