Tuesday, April 26, 2011

bukan paper cup...

Biasanya bila nak memperkenalkan ayaq baru, paper cuplah yang digunakan untuk memberi sampel. Tetapi, kali ini diberi pula menggunakan plastic cup. Hmmm, menarik tuh...


Teruja punya pasal, aku pun minta lebih sikit buat kenang-kenangan. Oh ya, kalau nak tahu ayaq apa, silalah klik di sini.


4 comments:

iaryylr said...

banyaknya bro! boleh buat kenduri nanti, he he he!

Spallan said...

...ayuh pekena nestea sampai senget

ABDUL AZIZ BIN A.HAMID said...

banyaknya kau mintak....saya biasanya mintak 2 @ 3 je untuk buat koleksi.

Spallan said...

ahaaa, ini hasil tangkapan dua tiga tempat bro. kalau minta banyak macam ni, cik Amoi musti tak kasi, dia kata nanti supervisor kira, susah dia...