Friday, March 18, 2011

teh botol goncang

Jalan punya jalan, ternampaklah pula akan kotak berdiri yang meriah ni. Sangat "happening" design-nya lalu aku pun angkatlah sebiji untuk diteliti. Ohhhh, Nestea Ice Tea rupanya, siap dengan perisa Lemon dan diperkaya dengan vitamin C. Ada souvenir sebuah jag lagi. Hmmm, menarik tu, bolehlah masuk troli.....


Nestea Ice Tea
.
.
Kotaknya yang siap ada "window"
untuk melihat ke dalam...

.
Inilah dia jagnya
(pandangan hadapan dan belakang).


Cara membikin agar tak tersilap.


Penutup jag.



Dah dapat jag jangan terlupa
pula nak buat ayaq nih...


5 comments:

iaryylr said...

Bro, saya baru dapat kelmarin kat jj tumbler nestea nie he he he, termasuk tin maggie yang bro entri hari tu masih banyak lagi. Thanks!,
ada lagi promosi jacobs & biskut dapat klip, lexus manchee dapat pinggan. tetapi kalau nak lengkap pinggan disini kena cari tempat lain sebab tak lengkap. Modal rm 4.++ dapat pinggan besar kira amat berbaloi,lain-lain seperti quaker oat dapat bekas makanan. kecik dari yang mula-mula keluar dengan packaging baru hari tu. Nak cari tin balik la nampaknya...

Spallan said...

alhamdulillah dapat juga tin maggi tu. menarik tin tu bro, kecik, kuning dan kemas. tumbler nestea pun boleh tahan juga. pasal barang2 lain tu kena cari juga. musim "souvenir" dah bermula...

nikths said...

Malam tadi pergi Tesco dan ternampak Botol Goncang Nestea ni,terus sambar,memang cantik.Tak sempat nak ronda lama2,anak nak balik.Kena pergi semula lain kali cari tin maggie

nikths said...

sayang sekali kat atas penutup tak ada emboss

Spallan said...

betul tu bro nikths, kalau ada embossed logo pasti tambah cun, pasal gambar pada botol boleh pudar tapi logo embossed kekal dan tahan lama...