Saturday, March 5, 2011

Batman tahun satu?

Sebuah komik Batman keluaran DC & Fleetway (edisi UK) dari tahun 1993. Komik ini mengumpulkan kisah empat episod bertajuk Batman Year One yang ditulis oleh Frank Miller yang mana pada asalnya telah diterbitkan oleh DC Comics pada tahun 1987. Ceritanya lebih kepada asal-usul dan kejadian Batman...

Kalau nak tengok macamana rupa keyring percuma tu bolehlah check it out kat sini (yang berlogo Batman tu...).

3 comments:

Fitri Osman said...

bro ni dah boleh bukak mini museum of toys and trading card...Jemputlah kenkawan nanti...hehehe...

iaryylr said...

Ya saya SOKONG! memang superb!

Spallan said...

terima kasih bro Fitri & bro Iaryylr, mudah-mudahan...amin