Monday, March 21, 2011

terbaru dari Coca Cola...

Peraduan Coca Cola yang terbaru, "Lihat Kod Di Bawah Penutup/Tab Dan Menang" sempena perayaan ulangtahunnya yang ke seratus duapuluh lima. Ada sesiapa yang dah kena...?


apa mungkin ini diantara hadiah-hadiah yang ditawarkan? hmmm, tak pasti...




4 comments:

iaryylr said...

asyik dapat wallpaper saja hu hu hu hu!, tetapi rasanya pluang lbih besar bagi pembelian botol pet! hu hu hu...

Lia said...
This comment has been removed by the author.
Spallan said...

bro iaryylr, saya dah try kat website dia, tak perlu beli apa-apa pun, isi jawapan dia, dah boleh dapat wallpaper. hadiah yang besar2 je yang susah nak dapat. takpa bro, pelan-pelan kayuh, nanti kita sampai juga ke World of Coca Cola USA tu... ;)

Kit_LiuBei_97 said...

saya pun dapat kad berjuntai ni dua, satu kutip dari lantai, satu lagi cabut je...