Tuesday, March 8, 2011

Batman nak minum coke?

Ini merupakan bust Batman animated series yang dikeluarkan oleh Warner Bros. Studios pada pertengahan tahun sembilanpuluhan. Agak besar juga dan berat. Bayangkanlah, sewaktu membelinya dahulu aku terpaksa usung ke sana ke mari dan balik rumah naik bas. Hahaha, orang lain semuanya tengok, apalah yang dibawa mamat sorang ni...
.
Sebenarnya ada satu lagi bust, iaitu rakan baiknya Superman (pun dari animated series), tapi aku cuma beli yang ni sahaja. Nanti karang macam sarkis la pula bila bawa dua-dua ni berjalan naik bas.....









6 comments:

iaryylr said...

syabas bro! memang superb!

Spallan said...

tq Bro...

blurguyz79 said...

macam bodyguard koleksi yang dah masuk kotak.superb bro!

blurguyz79 said...

macam bodyguard koleksi yang dah masuk kotak.superb bro!

Spallan said...

ahaaa...tq bro BG. wazzzup bro, lama tak dengaq cerita... :)

blurguyz79 said...

bro,jadi silent reader jer :)