Monday, July 11, 2011

Morris Mini

Morris Mini dari siri Track Stars. Collector lain dah lama dapat ni tapi aku baru saja dapat dalam bulan lepas. Apa boleh buat, baru nak mula kumpul la katakan.....













4 comments:

iaryylr said...

Bro! saya tak ada lagi yang ini!, memang minat kereta mini dan volkswagen... memang siri baru nie best best giler! tapi hot wheel garaje tu mahal pulak... he he he!, syabas Bro!

Spallan said...

bro, mini ni pun memang rezeki terpijak. kalau nak ikutkan sebenarnya dah agak lama keluar dan tak logik kalau boleh dapat di kedai-kedai sebab dah semestinya kena sapu dek collector, entah kenapa (mungkin sebab hari tu bulan mengambang) terjumpa pula kat newsagent kat pavilion. terus angkat je la. macamana pun, good luck bro semoga dapat ketemu sebiji (atau dua) untuk koleksi.

iaryylr said...

nak buat camna Bro, barang nie boleh perap dan harganya akan melambung tinggi... hu hu hu!

Spallan said...

hahaha.....mudah-mudahan. amin.