Wednesday, July 4, 2012

ani.....angkat jemuran

Jarang juga aku jumpa souvenir payung macam ni. Biasanya kalau beli insuran dapat le sekaki tapi kali ni beli kopi je dah boleh dapat. Mengenangkan kopi ni pula ada super power, tongkat ali ada, ginseng ada, misai kucing pun ada, jadi boleh le aku cuba....kot, hahaha.






4 comments:

iaryylr said...

syabas bro, kat sini tunggu tak muncul lagi, tunggu punya tunggu mungkin dah lupa dan terlepas, nie lain kali nak letak notis board kat pintu :)

fairus said...

PERGHH.. BBETUL POWER NI..

nikths said...

saya dah dapat tapi warna biru,ingat nk merah tapi dah habis.Besi payungnya kurang kualiti tapi bolehlah sebagai souvenir.Ayuh cukupkan set bro.

Spallan said...

iaryylr...rasanya yang ni baru bru, cuba tanya nona manis kat kaunter tu...

fairus...boleh jadi "mas gantenggg"

nikths...hahaha, betul tu bro, buat souvenir simpan je boleh. ayuh kita, dua ketui lagi to go...