Thursday, July 12, 2012

dah nak raya ka...?

Iklan/promo
Berayalah Bersama KitKat...




Ahaaa...KitKat pun ada box set. Cover kotak yang bahagian depan tu...



...boleh diceraikan dan di jadikan  frame gambar.


Dan di dalam kotak,
inilah dia cokelatnya...


4 comments:

fairus said...

PERGHH.. TERBAIK.. BOLEH TAHAN..

edilelly said...

wah.. terbaik.. minggu lepas ada iklan sebuah pasaraya.. tapi bila g tak de pun.. huhu.. mungkin kene tunggu dlm beberapa hari lg..

iaryylr said...

wah! syabas, iaryylr ada nampak haritu tapi bajet tak cukup pula, keh keh keh!, yang ini kena dapatkan juga nanti sebab barang kit kat camni cepat habis :)

Spallan said...

fairus...yeahhh

edilelly...masih baru ni bro, nanti mesti sampai juga :)

iaryylr...kena dapatkan bro, boleh buat frame gambar, hehehe...