Tuesday, July 31, 2012

berat nak angkat air nih...

Jalan punya jalan.....ternampak pulak la iklan ni. Eh...rasanya baru saja promo Coca Cola boleh dapat coaster percuma, ini ada promo baru lagi. Yang hari tu punya pun tak habih minum lagi.....aduuuhhh. Takpalah, promo kali ni pula dengan setiap pembelian empat botol satu setengah liter ayaq ahli keluarga Coca Cola maka pembeli budiman akan dihadiahkan dengan sebiji pinggan Coca Cola (daripada tiga corak yang ada).



Masa aku beli ayaq tu, dok ada dua design ni saja. Yang satu lagi tu, kata brader Coca Cola yang sedang asyik memasang display promo ni, belum ada stok lagi. Yang ni semua baru Bang, keluar sempena Raya, sambung brader Coca Cola lagi. Bila aku tengok belakang pinggan, chopnya duaribuduabelas, betul la tu, baru punya. Oklah...nak kena cari design yang sebiji lagi. Adios...





6 comments:

fairus said...

PERGHH... MEMANG GEMPAKLAH..

nikths said...

awal puasa hari tu memang dah keluar tv dan radio.Boleh beli di kedai-kedai terpilih sahaja.Puas juga cari kedai tak jumpa.Kat kedai mana bro?

Spallan said...

fairus...cunnn

nikths...dapat kat aeon bro, baru start je promosi ni. check kat giant tadi pun dua design saja yang ada, satu lagi belum keluar lagi

iaryylr said...

cantik bro, nak milo ke nak pinggan? arghhhh! yehaaa!

Spallan said...

yeahhh bro...piley...piley...piley

cheramiche said...

saya dapat 3 set yang sama mcm abg punye. frust betul. :) kalu ada lebih boleh tukar2? :)