Thursday, July 5, 2012

seratus peratus.....licin

Pastinya ramai yang dah ada set fridge magnet 100 Plus Sejiwa Kecapi Kejayaan. Aku ni kira baru tahu juga pasal set ni dari blog Bro Iaryylr. Nasib baik sempat kumpul satu set. Nak dapatkan set kedua, rata-rata stesyen minyak oren kata dah habis. Wah, laku betul. Apa boleh buat, kita layan ni dulu.....







Haaa....yang ni pula sticker 100Plus yang diperbuat daripada  fabrik 100% polyster microfiber yang boleh digunakan untuk mengelap skrin telefon bimbit.




...sticker yang di test lekat pada belakang remote control tv


...dan inilah dia sticker-nya,
sebiji macam tin 100Plus.


4 comments:

Salmi Khairil said...

hubby saya mulanya kumpul satu set tapi dek kerana suka wat koleksi..hubby beli lagi satu set

fairus said...

MANA DAPAT NI PAK..?

nikths said...

syabas bro..saya pn belum complete satu set.Dah terjah stesyen minyak rimau tp kehabisan.Yang terbaru dari Dutch lady pulak,beli lebih RM3.00 produk DL dapat fridge magnet dari stesyen minyak sama.Hari tu beli DL tp tiada FM,promo belum berjalan katanya.Yang heran poster dah terpampang,aduyai,dapat kumpul barcode je la masuk peraduan.

iaryylr said...

syabas bro! tapi mana dapat pencuci screen 100 plus tu??? argghhh! masih adakah promosi? . tq info oreo tu, boleh tunggu hari minggu nanti :)