Friday, February 19, 2010

Rock Sampai Tua XVII

















....maka completelah kisah Rock Sampai Tua aku nih. Tapi tak tahu lah, kot-kot bila aku pi buka kotak-kotak aku tu dan jumpa lagi benda rockers lama-lama....hehehe. Terima kasih kerana dok layannnn....
*
*
*
*** ROCK SAMPAI TUA ***

7 comments:

Sembrol @Ryusgnal said...

Bro apa kata lu post balik berita berita yang lu ada tu. nak tau gak apa ceritanya. kalau tgk gamba nampak tajuk je la.

Fitri Osman said...

bro spallan.....rockkkkk.....!!! die hard rooockkkkk........sampai kan keratan paper yg dulu2 hang simpan lagi....wa caya lu....pheeewitttt....

dulu aku sekolah rendah kerat paper pasal sukan bola liga semi pro dan tampal dalam buku latihan sekolah...tapi buku tu dah buang di bakar.....sayang tak dapat selamatkan lagi.....

Spallan said...

sayang hang dah terbuang scrap book bola tuh bro fitri, boleh buat rujukan (disamping kenang2an, macamana pun kita....rock sampai tua...

Spallan said...

bro sembrol@ryusgnal, insya'Allah bila berkesempatan...cheers

nikths said...

caya la bro...
dulu gua ada buat buku scrap pasal rock start dari kebangkitan rock ( BOTB 1986 tetapi sekerat jalan sebab pi sekolah jauh dr rumah.Balik2 tengok buku dah hilang...hu hu hu

Spallan said...

tq bro nikths. sayang dah hilang buku scrap rock tuh...

siKURUS_yg_RABuN said...

haha..berharga sumer ni bro...kalo x silap dulu dok google2 ada jumpa papercut pasal group desire menang juara rock..rasanyo ko punya la kut sebab ade watermark...:)