Wednesday, August 25, 2010

Batman dan Cerealnya

Souvenir kali ini adalah daripada Nestle. Sempena keluarnya filem The Dark Knight pada tahun 2008, empat jenis mainan diberikan secara percuma dengan pembelian empat jenis cereal keluarannya iaitu Koko Krunch, Honey Stars, Milo dan Cookie Crisp....












3 comments:

iaryylr said...

Bro,saya ada nampak,walau saya peminat batman tetapi tidak terfikir hendak kumpul time tu.. sekarang melepaslah.. hi hi hi

Blues Riders said...

bro spallan,
barang2 ni semua simpan kat mana?
dah bleh buka mini market ni..

Spallan said...

bro iaryylr, patut angkat masa tu bro. tapi takpa bila keluar movie baru nanti mesti ada lagi....

bro BR, semuanya dah masuk kotak hehehe, tak tahu bila nak keluar balik...