Monday, August 9, 2010

Buy Sell and Trade Soda Beverages Collectibles (bhg 2)

...lagi gambar-gambar



item yang sangat menarik



botol, botol, botol.... mari pileh





botol F&N yang di-sign...


tin coke tabung world cup 2010



beg MAS ni, sekarang ni aku yang punya hahaha,
tq bro Kamil


kepunyaan bro Frightrice,
tengok saja aaa...


sangat indah kotak biru tu...



pengasah pensel pun ada...


sign-sign yang power...



bro Fitri dan bro Sham


satu-satunya booth yang ada pisau (Rambo)


sticker coca-cola


pinggan coca-cola bro Kamil yang di-sign oleh
geng bloggers dan pengunjung


3 comments:

MgtBobber said...

Terima Kasih tak terhingga bro kerana memberi sokongan padu!!

iaryylr said...

Bro,entri yang lengkap dan menarik, Syabas!. Saya berada di Sana pada sebelah petang.

Spallan said...

MgtBobber, no problem bro, sama-sama minat, minat yang sama...

iaryylr, tq bro. sayang sekali tak sempat berjumpa. mungkin di lain hari...