Monday, September 20, 2010

...dah 75 tahun

Sewaktu bercuti raya hari tu, sempat juga aku check blog Bro Iaryylr yang menceritakan tentang celebration Kit Kat tujuhpuluhlima tahun. Apa lagi, bila nampak je stesyen Petronas, singgah la sekejap untuk check out beg Kit Kat....
*
iklan promo Kit Kat tujuh puluhlima tahun


beli barangan Kit Kat bernilai RM5.00 ke atas boleh dapat satu (tapi, mood Raya punya pasal, gadis Petronas sudah kasi extra satu...yahooo)



Ini pula tin Kit Kat yang diperolehi dengan setiap pembelian pek Kit Kat yang mengandungi 12 2-finger wafers. Terima kasih sekali kepada bro Iaryylr for the info kat mana nak dapatkan souvenir ni.


2 comments:

iaryylr said...

Bro , pamplet kit kat tu yang saya tiada , kat stesen minyak sini guna paper photostat laaaa

Spallan said...

haaaa... yang tu gadis giant kasi