Friday, September 24, 2010

Kordial F&N

...nampak gayanya sejak Raya ni asyik dok posting pasal souvenir ja, hahaha. Kali ni souvenir dari F&N kordial pula. Beli dua botol boleh dapat jug plastik. Masa nak claim dari si gadis di kaunter dia bilang ada dua warna, oren dan pink. Aku pilih yang oren...




4 comments:

-zuh@ili- said...

saya amat suka lihat gambo budak kat botol FnN,amat comel skali...rasa xpenah ubah2 lagi

Spallan said...

gaya pengiklanan yang berjaya bro, menggunakan anak kecil yang cumil bagi menggambarkan keceriaan bila menikmati kordial F&N, bak kata slogannya "F&N Every Time"

Blues Riders said...

pergi semula ke pasaraya tu beli pula yg pink! mana tahu kalau2 yg pink itu suatu hari nanti menjadi buruan collector mcm gelas contour coca-cola hehe..

Spallan said...

hihihi, betul tu bro BR. penangan warna pink, siapa tahu...