Wednesday, September 22, 2010

Ho Ho Ho + Cereal

Souvenir terbaru dalam koleksi. Sambil dok meronda kat pasaraya weekend lepas, berhenti sekejap kat booth Horlicks dan test produk ni. Hmmm, boleh tahan juga, terus angkat sebungkus. Maka dapatlah souvenir fridge magnet seperti di bawah tu.....



adakah kewujudan fridge magnet mempengaruhi pembelian produk ini , hmmm, sampai ke hari ini menjadi misteri.....


4 comments:

Rasli Jaafar said...

Aku suka tengok iklan Ho ho ni..lagi2 time tunjuk Mug ho ho tu...emmm sbb aku belom ada Mug Ho ho tu..hu hu

Spallan said...

Ho ho ho, mug tu memang nampak menarik, biru dan besaaar...

iaryylr said...

Bro, sekarang kena serbu booth jerlah untuk special gift, fridge magnet tu! hua hua hua.... !

nikths said...

ya betul bro rasli, mug horlick tu nampak cantik tp kenapa sebelum ni saya tak pernah tengok,ada keluar promosi ke?Ingatkan Horlick saje buat untuk iklan kat Tv je.