Tuesday, June 8, 2010

Jalan Malam Pandang-pandang 2

Tengah dok jalan-jalan kat tesko semalam, terpandang la pula six-pack coke ni. Awat nampak lain dari besa. Oh, rupanya yang ni baru punya, ada kasi jadual world cup. Hmmm, sangat menarik, jadi angkat la sebungkus bawa balik rumah. Berikut adalah hasil proses yang telah dijalankan...




*
Masa dok belek-belek tak nampak kat mana diorang letak jadual World Cup tu. Bila dah buka kotak baru tahu. Tu dia, lekat kat dinding rupanya...



Inilah dia yang dicari-cari.




Jadual perlawanan bolasepak World Cup 2010.




Bahagian belakang.



...kasi bukak, kasi tengok







beli jadual world cup coca-cola ni
dapat enam tin coke free.....


2 comments:

kodok hijau the ghost writer said...

sanggup beli satu set kakakola tu hahahaha

Spallan said...

jadual coke punya pasal...... on saja