Thursday, March 29, 2012

bila Nestlé dan HotWheels berpakat...

Ini dia promo Nestlé Breakfast Cereal yang dijalankan di Jusco Midvalley awal bulan hari tu. Kalau ikut iklan tu, dengan membeli cereal berjumlah enampuluh ringgit ke atas, pembeli akan dihadiahkan dengan baucer Jusco bernilai sepuluh ringgit. Aku tidaklah membeli sebanyak itu...


...cuma tiga kotak ini saja. Itu pun sebab nak complete-kan set tiga biji kereta biru-kuning-hitam macam di bawah tu. Macamana pun, ketiga-tiganya tetap di beli pada harga promosi, iaitu lebih murah daripada harga biasa. Dahlah beli murah, lepas tu dapat mula bermain pusingan roda ala roda impian dan berjaya menang beberapa lagi produk Nestlé.





Tak cukup dengan itu, dapat pula poster HotWheels Collection 2011 dan wallet HotWheels daripada geng HotWheels yang menjalankan promosi ini bersama dengan Nestlé Cereal. Sebenarnya nak dapat wallet ni kenalah main gamenya tapi biasalah, berbekalkan ilmu ayat power yang tak seberapa nih, Cik Amoi pun bagi saja lah...


Selain itu, dengan membeli tiga kotak cereal seperti di atas tadi, ini melayakkan aku membeli set track HotWheels pada harga istimewa. Hahaha... memandangkan majlis harijadi  anak buah aku pun dah dekat (masa tu), jadi aku angkat le dua set. Set pertama adalah HotWheels 4-Lane Elimination Race dengan kereta percuma bernama Boneshaker.




Ini dia tracknya bila siap dipasang. Kita saksikan, Porsche 911 GT3 RS dan lawan race dengan Dodge Challenger Drift Car, siapa yang tera...




Dan ini pula adalah HotWheels Starter Set Stunt Pack dengan keretanya Krazy 8S.






Seronok le anak buah aku tu. Jangan Uncle dia ni pinjam bawa balik sudah...kahkahkah.

2 comments: