Thursday, March 22, 2012

Pameran 100 Tahun Nestlé... bhg akhir

...jom kita layan gambaq nostalgia Nestlé.


















Selesai melihat pameran, di luar... 


...bermacam-macam lori produk Nestlé sedia menunggu untuk memberi free sampling kepada setiap pengunjung yang ingin mencuba. Milo ada, Nescafé pun ada, Honey Stars dan cereal ada, Maggi juga ada, tepuk dada tanya selera, semua boleh try.....




Sambil-sambil tu pula, ada beberapa clown yang berlegar-legar sambil menghiburkan para pengunjung yang hadir...


Yang seronok pastinya adik-adik yang datang kerana diberikan baloon sculpture dengan percuma...



Maka selesailah kunjungan aku ke Muzium Negara menyaksikan pameran 100 Tahun Nestlé Di Sisimu. Kepada yang berminat dan mempunyai masa terluang, silalah melawat pameran penuh nostlgia ini yang berlangsung sehingga 15 Mei 2012 dari jam sembilan pagi sehinggalah pukul enam petang. Lebih menarik lagi jika berkunjung pada hujung minggu kerana bakal diadakan pelbagai aktiviti oleh pihak Nestlé di mana para pengunjung boleh mengambil bahagian dan siapa tahu, boleh membawa pulang hadiah yang menarik. Untuk mengetahui aktiviti yang akan dijalankan silalah klik di sini.


Oklah, nak kena gerak dah ni. Nak ke Karnival 100 Tahun Nestlé Di Sisimu di Dataran Merdeka. Jumpa di sana.....

3 comments:

nikths said...

wah dah dapat beg nescafe ke? teringin nak pergi tapi apakan daya kos dan jarak tak membenarkan.

shootbirdhero said...

Great post.

Spallan said...

nikths...sempat lagi bro, pameran sampai bulan lima nanti masih on, insya'Allah

shootbirdhero...tq