Friday, November 1, 2013

kad lagi...?

Ini dia dua set kad resepi yang aku perolehi secara percuma tanpa perlu beli apa-apa pun...hahaha.


Aku hanya lalu di luar kedai, ternampak timbunan kad-kad ni kat tepi cashier dan aku pun tanya...apa tu? Cik Cashier kata..."ini kad resepi", dan terus memberikannya kat aku.


Orang kata, rezeki jangan ditolak... jadi aku pun ambil dan check it out sambil berjalan.


Ooooo, sempena ulangtahun ke limapuluh kedai epal hijau ka...


...terbitan alaf 21.


2 comments:

Goh LinLin said...

U ni....kalau i yg gi tanya " no RM$50, no talk " Betul betul sifu huhuhu

Spallan said...

hahaha...nasib je dapat tuuu. tricknya, pasang muka manis dan cakap lembut-lembut...tapi kadang-kadang tak jadi juga :-)