Monday, November 4, 2013

mari cuba...mari cuba...

Beberapa paper cups terkini.....


Nescafé Ipoh White Coffee
lawa juga yang ni...




Indomie
mula minta tak nak bagi...



Kopiko
hmmm...tak pasti pula baru ka lama ni



Mi Sedaap
plastik tuuuuu...



Nestum
soalan biasa...abang nak buat apa dengan cup ni?



Pran Jus Mangga
...yang ni memang sedap



F&N Seasons
..."sorry encik, satu saja boleh"



Hmmm tak pasti pula jenamanya,
tapi sampelnya adalah sayur-sayuran segarrr...


4 comments:

Wak Gelas said...

sibbaik x panggey 'abang hensem' kanns.,eHHHee

Mun Kit Tee said...

- "(abang) nak buat apa dengan cup ni?" ini memang soalan biasa...
- "sorry (encik), satu saja boleh" kadang kala kita jangan nak tamak...
- "mula minta tak nak bagi..." lepas tu macam mana pula!?

Iaryylr yylriar said...

wah! banyak yang belum dapat nie! syabas!

Spallan said...

Wak Gelas
...abang hensem takpa, kalau panggil abang hamsap kalu, aduuuiiii

Mun Kit Tee
...kalau tak nak bagi juga, you beli produk dia, dia sure bagi

Iaryyl yylriar
...dah start keluar yang baru-baru bro :)