Tuesday, November 19, 2013

baru.....tak baru aaa

Persembahan terbaru daripada Nescafé. Beli pek tigaratus gram boleh dapat set pelapik cawan edisi terhad. Sebenarnya set pelapik cawan ni dah pernah keluar dulu, sewaktu kehangatan sambutan ulangtahun Nescafé ke tujuhpuluh lima. Entah kenapa, diorang bikin satu kotak cantik dan pack sekali Nescafé dengan pelapik ni. Kiranya, takde la terhad sangat pelapik ni, dah melimpah-ruah kot kat stor diorang, itu yang jadi macam ni...hahaha. Dan memandangkan Nescafé kat rumah pun dah nak habis, ada le alasan konkrit nak beli sekotak.....





4 comments:

Wak Gelas said...

wak pon dh dapat pelapik cawan ni last week .., ;-p

Spallan said...

yeahhh...pelapik besi yang lawa. dua tiga set, susun rapat-rapat dan frame pun menarik juga ;-)

Iaryylr yylriar said...

dah ada tapi kotak ini sangat cun!

Spallan said...

betul tu bro, design seiring dengan packaging baru pek Nescafe