Monday, November 18, 2013

mmm...boleh ambil ka ni?

Jalan-jalan hujung minggu di kedai hijaukuning, jumpa pula dengan yang bawah ni. Cadbury ni hari tu buat survey variasi cokelat mana yang disukai dan digemari orang ramai...



...tapi kali ni lain pula. Diorang cuma nak bagi pengunjung meng-sampel saja di samping memberikan sticker-sticker percuma seperti yang bersusun tu. Cokelat free dan sticker free. Memang le satu kombinasi terbaik. Settled meng-sampel, aku ambil satu set sticker yang ada buat kenang-kenangan.



Ok, layan sticker hari ni.....







Oh ya, kat situ hanya ada enam sticker saja, jadi bagi melengkapkan set ni kepada tujuh sticker variasi cokelat Cadbury dengan pembalutnya yang terkini, aku telah dapatkan sticker yang terakhir ini dari kedai hijaukuning cawangan lain. Perghhh...boleh tahan kena kerja juga nak kasi complete.


2 comments:

Iaryylr yylriar said...

dah beberapa kali saya pergi meja ini tapi x ada souvenir pun, :(

Spallan said...

biasanya diorang simpan sticker-sticker ni bro tapi entah kenapa yang ini promoternya memang susun pula kesemuanya atas meja. sayang tak cukup satu je.