Tuesday, December 21, 2010

Past Oh Pasta

Semasa pi event Fab Food 1 Malaysia tu, sempat aku singgah kat booth Barilla. Diorang ni jual macam-macam produk pasta, termasuklah lasagne, sos pasta dan minyak zaitun. Tengah dok layan tengok Cik Chef memasak pasta teringin pula rasanya nak beli sekotak dua pasta nih. Jadi aku pilihlah dua jenis ni...



Hehehe...tapi takkan pasta je ya tak? Musti mau ada souvenirnya kan? Maka inilah dia, dengan pembelian dua pasta itu tadi diorang bagi "egg timer" serba canggih ni...





...dan sebuah buku resepi




3 comments:

MOH KEMBARA said...

Salam Spallan, wah dpt egg-timer, jelesnya Akak. Akak suka makan telur separuh masak tp suka yg 3/4 masak tapi selalu jadi hammpir2 betoi2 masak.

Spallan said...

Betul tu Kak, telur 3/4 ni agak mencabar sikit bila nak buat. Samada terkurang atau terlebih masak... ;)

deaf-angel said...

makeroni huhu