Monday, May 21, 2012

cucuk dan dengar.....

Terbaru daripada KitKat, beli dua pek besar 2-finger tu boleh dapat souvenir earphone KitKat. Biasanya beli satu dah cukup untuk dapatkan souvenir tapi kali ini kena beli dua baru boleh dapatkan satu, mungkin bagus earphone ni kot.....








6 comments:

iaryylr said...

alamak bro dari beli satu kena beli 2, tak apalah... nak kena cari juga, tapi biasalah kat kawasan nie lambat sikit... hu hu hu walau tak jauh sangat dari tempat bro..., kalau boleh nak dua, satu buat kailah he he he....

iaryylr said...

tq bro! info menarik!

edilelly said...

menarik ni bro.. nak kene serbu pasaraya.. tunggu 2 ari lagi baru leh serbu.. gaji tak masyuk lagi ni.. over bajet dah bln ni.. hehe..

fairus said...

huh.. menang menari dan terbaik..

Spallan said...

iaryylr...bro, kalau angkat dua, tukang perabih cokelat senang dicari, hahaha...

edilelly...bro, serba pasaraya time gaji baru masuk lagi merbahaya, macam-macam masuk troli...hehehe.

fairus...menarik, terbaik dan memang cantikkk

Kit_LiuBei_97 said...

eh eh yang earphone tu... baru je saya dapat bulan lepas (corak design lain tapi jenis sama)... tak sangka earphone tu dah ada tahun lepas......